Bitlis'te 5 bin kişi "Mobil Gençlik Merkezi" ile eğlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gençlik Projeleri Destek Programı" kapsamında oluşturulan "Mobil Gençlik Merkezi", 4 ayda Bitlis merkez ve ilçelerinde 5 bin kişiye ulaştı.

Haberler 08.01.2018 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mobil Gençlik Merkezi aracyla mahalle, köy ve okullara giden gönüllüler, çocuk ve gençlerin etkinliklere katlmasn salad. Gönüllülerin, proje kapsamnda 4 aydr düzenledii sportif ve çeitli etkinliklere katlan 5 bin genç ve çocuk doyasya elenerek, güzel vakit geçirdi.

Proje Koordinatörü ve Gençlik Merkezi Lideri Murat lbars, bakanln destekledii proje kapsamnda faaliyetlere devam ettiklerini belirterek, il merkezi ve ilçelerde, mahalle, okul, sahil kenarlar ve köylere giderek gençlere ulatklarn anlatt.

lbars, Projemiz yaklak 4 aydr devam ediyor. Ulatmz 5 bin çocuk ve gence sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler yaptrdk. Özellikle krsalda yaayan ve daha önce hiç gençlik merkezi faaliyetleriyle tanmayan gençlere ulayoruz. Onlar bu faaliyetleri ilk defa gördükleri için çok mutlu oluyorlar. Özellikle öretmenlerinden çok güzel dönüler alyoruz. Tekrar tekrar davet ediyorlar. limizde çok beenilen bir proje oldu. diye konutu.

- Hedef 10 bin kiiye ulamak

Etkinliklerin çok verimli geçtiine ve imdiye kadar yaklak 40 faaliyet gerçekletirdiklerine iaret eden lbars, Maysa kadar faaliyetlerimiz devam edecek. Yine il merkezi ve ilçelerdeki okullara giderek örencilerle bulumaya devam edeceiz. Proje kapsamnda 5 bin kiiye ulaacaktk ama daha projenin yarsnda hedefimizi geçtik. Bu sefer 10 bin gence ulamay planladk. dedi.

Ana Sayfaya Git