Boğazın incisinden Dicle'nin kıyısına

İstanbul Kabataş Erkek Lisesi öğrencileri Mezopotamya Koleji’nin desteği ile Diyarbakır’da misafir edilerek bir dizi sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

Haberler 13.04.2018 - 09:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Proje kapsamnda, kültürler aras etkileim, yardmlama ve örencilerin sosyal alanda problemlerle karlatklarnda yapc çözüm önerileri üretmelerini salamak gibi konular yer ald. Kabata Lisesi örencileri Mezopotamya Koleji ev sahipliinde Balar Sakall Köyü lkokul örencilerine hediyeler götürerek okul binasnn boyanmasn ve duvarlarn grafiti çalmalar ile renklenmesini salad.

DCLENN KIYISINA

Daha sonra hastane, sevgi evleri ve tarihi mekanlar da ziyaret eden örenciler Mezopotamya Kolejindeki arkadalar ile bir araya gelerek iyi hedeflere ulamak için, ellerinden geleni yapar ve inanrlarsa baarabileceklerini ifade eden söyleilerde bulundu. Kabata Lisesinde okuyan Mezopotamya Koleji mezunu örencilerin de aralarnda bulunduu grup, örencilere hedeflerini gerçekletirirken nasl bir çalma program yapmalar gerektiini anlatt.

Proje sonrasnda Mezopotamya Koleji Yönetim Kurulu Bakan Aziz Adgüzel ve Kabata Lisesi örencileri Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolunu makamnda ziyaret edip, ülkenin dousu ile batsn birletiren projenin içerii hakknda bilgi verdi.

Ana Sayfaya Git