Burada Çay-Kahve Bedava!

Hani İlçe Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik, Kültür ve Sanat ve Kültür Merkezinde çocuklara, öğrencilere ve vatandaşlara yönelik açılan halk kütüphanesinde, kitap okuyan ya da ders çalışan herkese çay, kahve, su ve diğer içecekler ücretsiz sunuluyor.

Haberler 20.03.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani Belediyesi tarafndan hizmete açlan Necip Fazl Ksakürek Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezinde hizmet veren kütüphane, sessiz sakin konumu ve alagelmiin dnda hizmetleriyle ksa sürede kitapseverlerin urak noktas oldu. Kütüphanede kitap okuyan ya da ders çalan herkese çay, su, souk içecekler ve kahve ücretsiz servis ediliyor. Kütüphaneye, üniversite ve kurs snavlarna hazrlanan örenciler kadar aratrma yapmak ve kitap okumak için de pek çok yetikin bireyler geliyor. Her gün hizmet veren kütüphanede u an 15 bin kitap bulunuyor.

Hani Kaymakam ve Belediye Bakan aban Arda Yazc, Yl sonuna kadar Yahya Kemal Beyatl kütüphanemize 25 bin kitap bulundurmay hedefliyoruz. Necip Fazl Ksakürek Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezimizde bu kütüphanenin açlmasyla birlikte kitap okumaya olan ilgi de artt. Örencilerimizden gelen talepler dorultusunda kütüphanemize farkl türde kitaplar da kazandracaz dedi.

LçEMZN LK KÜTÜPHANESN KURDUK

Bakan Yazc, ilçeye ilk kütüphaneyi kurmann mutluluunu yaadklarn belirterek açklamalarn öyle sürdürdü.

Toplumun bilgiye ihtiyac var. Hani Belediyesi olarak ilçede çocuklarmzn örencilerimizin ve vatandalarmzn faydalanabilecei bir kütüphane olmad için kütüphane açmaya karar verdik. nsanlara kütüphanelerin skc deil de elenceli yerler olduunu anlatmaya çalyoruz. Gün boyu gelen ziyaretçilerimize her türlü içecei ücretsiz olarak servis ediyoruz.

Ana Sayfaya Git