Burs desteği!

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, İlim Yayma Vakfı, Ensar Vakfı ve İnsan ve Medeniyet Hareketi, LGS'de başarılı olan ve imam hatip tercihinde bulunan öğrencilere burs verecek.

Haberler 06.07.2018 - 08:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ÖNDER mam Hatipliler Dernei, lim Yayma Cemiyeti, lim Yayma Vakf, Ensar Vakf ve nsan ve Medeniyet Hareketi, bu yl ilk kez yaplan Liselere Giri Snavnda (LGS) baarl olan ve imam hatip tercihinde bulunan örencilere burs verecek.

ÖNDER mam Hatipliler Derneinden yaplan yazl açklamaya göre, LGS sonuçlarnn açklanmasnn ardndan baz sivil toplum kurulular (STK) gençlere destek olmak üzere bir araya geldi.

ÖNDER mam Hatipliler Dernei, lim Yayma Cemiyeti, lim Yayma Vakf, Ensar Vakf ve nsan ve Medeniyet Hareketi arasnda imzalanan protokol ile 2018 LGSde yüzde 10luk dilime giren, imam hatip tercihinde bulunan ve yerleen örencilere burs verilecek.

mam hatip örencilerine burs destei

200 TL burs katksnda bulunulan örencilere bunun yan sra çeitli sosyal ve kültürel destekler de salanacak. Örencilere, baar artn yerine getirmeleri durumunda verilecek burs 4 yl boyunca devam edecek.

Bavuru koullar arasnda ilk iki maddeyi yerine getirenler, yerletirme ilemleri tamamlanp kesin kayt olduktan sonra burs bavurularn yapabilecek.

Okul kaydnn ardndan örenciler, LGS Snav Sonuç Belgesi ve örenci belgesini ibraz edecekler.

Bavurular 1-15 Austos tarihlerinde gerçekletirilecek.

Burs bavurular ve ilgili ilemler, www.imamhatipbursu.com adresinden takip edilebilecek.

Ana Sayfaya Git