Büyükşehir’den kursiyerlere “İş Kulübü” eğitimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR işbirliğiyle Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde açtığı kurslara devam eden öğrencilerin daha kolay iş bulmalarını sağlamak için “İş Kulübü” eğitimlerini başlattı.

Haberler 31.12.2020 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, KUR ile birlikte açt Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarnda eitim alan kursiyerlerin istihdama katlmlarn salamak için Kulübü eitimlerine balad. Kültür ve Sosyal ler Daire Bakanl, kursiyerlere bata motivasyon, özgeçmi hazrlama teknikleri, mülakat türleri, teknikleri ve püf noktalar, i arama kanallar, uygun pozisyonda i arama teknikleri, beden dili ve iletiim, kiilik testi ve i veren beklentileri gibi konularda detayl bilgiler veriyor.

KURSYERLER E YERLEMEY DETAYLARIYLA ÖRENECEK

2 gün sürecek ve alannda uzaman eitmenlerin görev yapaca programda kursiyerler, ie yerlemek için neler yaplmas gerektiini, tecrübe sahibi olmadan i bulunabileceini, hangi yollarda i aranacan, iyi bir öz geçmiin nasl hazrlanacan, i görümelerinde nasl davranlmas gerektiini, ie kabulde önemli olan noktalar detaylaryla örenecek.

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri alnarak 12 kiilik snflarda yüz yüze yaplan eitimlerden tüm kursiyerler yararlanacak ve eitim sonunda örencilere sertifika datlacak. Eitim program kursu tamamlamasna ksa süre kalan örencilere öncelik verilerek gerçekleiyor.

Ana Sayfaya Git