Buzdolabı tahta, mutfak sınıf oldu

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde ücretli öğretmenlik yapan Azime Adıyaman, öğrencilerinin korona virüs salgını nedeni ile eğitimlerinden geri kalmaması için mutfağını sınıfa, buzdolabını da tahtaya çevirdi.

Haberler 03.05.2020 - 23:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Beytüebap ilçesinde ücretli öretmenlik yapan Azime Adyaman, örencilerinin korona virüs salgn nedeniyle eitimlerinden geri kalmamas için mutfan snfa, buzdolabn tahtaya çevirdi. Mutfanda bir yandan yemek yapp bir yandan da örencilerine ders anlatmaya devam eden Adyaman, herkesin takdirini kazand.

Beytüebap ilçesine bal Ayvalk köyünde yaayan Azime Adyaman, korona virüs salgn nedeni ile yüz yüze eitime ara verilmesinin ardndan örencilerine uzaktan eitim vermeye devam ediyor. ehit Astsubay Ömer Koca lkokulunda 3üncü snf öretmeni olan Adyaman, sosyal bilgiler öretmenlii mezunu. Henüz atanamayan Adyaman, köyünde örencilerine ücretli öretmen olarak hizmet veriyor. meye Korona virüs nedeniyle örencilerinin eitimlerinden geri kalmalarna gönlü raz gelmeyen Adyaman, evinin mutfanda 15 örencisine ayr ayr ders veriyor. Hem ders verip hem de yemekler yapan öretmen herkese örnek oluyor.

Ana Sayfaya Git