Çarşı pazarda okul alışverişi yoğunluğu başladı

Okulların açılmasına sayılı günler kala çarşı pazardaki alışveriş yoğunluğu artmaya başladı Gaziantep’te de aileler çocuklarının okul alışverişleri için mağazalara akın etti.

Haberler 04.09.2019 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Okullarn açlmasna çok ksa bir süre kala çar pazarlarda okul alverii nedeniyle younluk yaanyor. Okula gidecek çocuklarnn ihtiyaçlar için maazalara akn eden veliler, okul kyafetinden krtasiye malzemesine ve çantasna kadar pek çok eksii gidermeye çalyor. Okul malzemesi satan maazalarn kasalarnda ise uzun kuyruklar oluuyor.

Younluumuz balad

Yllardr okul malzemeleri satan brahim Kibarolu, okullarn açlmasna ksa süre kala younluk yaadklarn söyledi. Kibarolu, Birkaç gündür ksmi olarak younluumuz balad. Cuma gününden itibaren ise tam bir younluk bekliyoruz. Müterilerimiz maazamza gelip Adan Zye her türlü okul ihtiyaçlarn karlayabiliyor. Okul kyafetinden krtasiye malzemesine ve çantasna kadar her türlü ürünü müteriye sunuyoruz dedi.

Okul seti ortalama 240 lira

Okul malzemelerinin fiyatlarndan da bahseden Kibarolu, Vatandalar genel olarak fiyatlardan memnun. Geçen sene ile bu ylki fiyatlar arasnda da pek bir fark yok zaten. Yani aa yukar dört parçadan oluan okul kyafetleri ile krtasiye malzemelerinden oluan bir okul setinin ortalama maliyeti 220-240 lira arasnda deimektedir ifadelerini kulland.

Okullarn açlmasna bir haftadan ksa bir süre kaldn belirten vatandalar ise çok kalabala kalmadan alverilerini erkenden tamamlamak istediklerini belirtti.

Ana Sayfaya Git