Çermik ÇPL'den örnek proje

Çermik ilçesine Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi kapsamında kimsesiz, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek evlerinde ücretsiz tamirat ve tadilat yapıyor.

Haberler 16.12.2019 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çermik çok Programl Anadolu Lisesi örenci ve öretmenleri Meslek Liseleri Ailelerle Buluuyor Projesi kapsamnda kimsesiz, yal, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandalar evlerinde ziyaret ediyor. Örenci ve öretmenler gerçekletirdikleri ziyaretlerde de evlerdeki tamirat ve tadilat ilerini ücretsiz gerçekletiriyor.

ÖRNEK PROJE

çermik çok Programl Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Karabekirolu, elektrik bölümü 11 ve 12nci snf örencileri ve öretmenleri ile birlikte Tepe Mahallesinde oturan Hasret çnara ait evin elektrik tesisatyla ilgili tamirat çalmas yaptklarn söyledi. Proje sayesinde örencilerin ihtiyaç sahibi ailelere yardm etme frsat bulduunu kaydeden Karabekirolu, Bu proje ile örencilerimizin sahada bilgi ve becerilerini gelitirmelerini salamalarnn yan sra sosyal sorumluluk bilincine olumasna, yardmlama ve dayanma bilincinin olumasna da katk salamay hedefliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git