Çermik Fen Lisesine zenginleştirilmiş kütüphane

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de uygulamaya konulan Zenginleştirilmiş Kütüphane (Z Kütüphane) projeleri kapsamında Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde bulunan Fen Lisesine de kütüphane açıldı.

Haberler 20.11.2017 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçede proje kapsamnda gerçekleen ikinci Z Kütüphane açl törenine lçe Kaymakam Mehmet erif Olça, Belediye Bakan ehmus Karamehmetolu, Jandarma Garnizon Komutan Yüzba Alper Soner Serin, Cumhuriyet Basavcs Süleyman Özen, lçe Milli Eitim Müdürü Murat Bozdoan, lçe Milli Eitim ube Müdürü Bedri Büyükbayram, Halk Eitim Müdürü Ali Topkaya, okul müdürleri, daire amirleri ve örenciler katld.

ZENGNLETRLM KÜTÜPHANE

lçe Kaymakam Mehmet erif Olça açlta yapt konumada örencilerin her anlamda yararlanabilecei, çan gerekli teknolojik donanmlaryla desteklenmi, bilgisayarlarla her türlü bilgi ve çeitli kitaplarn bulunduu kütüphanelerin saysnn gün geçtikçe artn belirtti. Proje kapsamnda fen lisesi statüsündeki okullarda da donanml bu tarz kütüphanelerin açlm olmasnn ve bu projeyi okulda yeni bir takm projelerle desteklenmi olmas sebebiyle çermik Fen Lisesi müdürü ve ekibini tebrik etti. Kaymakam Olça, örencilerle bir süre sohbet ederek hukuk ve tp Fakültelerini kazanmalar halinde örencilere dizüstü bilgisayar verdi.

Açl töreninde Z Kütüphane hakknda davetlilere bilgi veren çermik Fen Lisesi Müdürü Ahmet Aslan, projeyi ilçeye kazandran kaymakam ve desteklerini esirgemeyen ilçe milli eitim müdürüne teekkür etti.

Yaplan ikramn ardndan tören sona erdi.

Ana Sayfaya Git