Cezaevinden çocuklarına tablet istedi

Şanlıurfa'da cezaevindeki babanın çocuklarına tablet isteği yerine getirildi

Haberler 25.12.2020 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada cezaevinde kalan bir tutuklunun, çocuklarnn uzaktan eitimi için tablet istei Haliliye Belediyesince yerine getirildi.

anlurfa Ceza nfaz Kurumu Kampüsünde tutuklu bulunan bir kii, Haliliye Belediye Bakan Mehmet Canpolata mektup yazarak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde okullarn kapal olmas nedeniyle çocuklarnn eitimlerini uzaktan yapabilmesi için tablet isteinde bulundu.

Mektubun kendisine iletilmesi üzerine harekete geçen Canpolat, ilgili yerlere talimat vererek babann isteini yerine getirdi.

Belediye ekibi, Suruç ilçesinde yaayan ailenin evine giderek tableti çocuklara teslim etti, çocuklar büyük mutluluk yaad.

BABANIN STE YERNE GETRLD

Canpolat, halkla iletiimlerinin sürekli açk olduunu, vatandalarn sosyal medya, telefon, mektup gibi iletiim araçlaryla kendilerine taleplerde bulunduunu söyledi.

Bu anlamda zaman zaman ceza infaz kurumlarndan da mektuplar aldklarn belirten Canpolat, Cezaevindeki vatandalarmzn aileleriyle ilgili yaam olduklar skntlar, ister salk ister gda ister eitimle ilgili taleplerini yerine getirmek için arkadalarmzla youn bir ekilde çalyoruz. Bu hususta tablet talebinde bulunan mektup da aldk. Gereini yerine getirmek için çalmalarmz tamamladk ve o ailemiz, çocuklarmz tabletlerine kavutular. Bu ailemiz 4 çocuklu bir aile, çocuklarmz inallah eitimlerinden geri kalmayacaklar. diye konutu.

çocuklar ise Canpolata ve belediye ekiplerine teekkür ederek, tablet sayesinde uzaktan da olsa eitimlerine devam edeceklerini belirttiler.

Ana Sayfaya Git