Çınar Kaymakamlığı’ndan köylerde spor seferberliği

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Köyler Sporla Buluşuyor Projesi ile köylerde oluşturulan takımlara spor malzemesi yardımı yapıldı.

Haberler 06.05.2019 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaymakamln desteiyle u ana kadar 42 köy ve okul olmak üzere yüzlerce gence spor malzemesi yaplrken 12 köye de futbol sahas kale direkleri verildi. Son olarak da Pembeviran, Klçkaya, Harabe köylerine futbol sahas kale direinin yan sra Bira Mehmetaa ve Pembeviran köylerinde oluturulan 3 takma forma, ort, top yardmnda bulunuldu.

YARDIMLAR YÜZLER GÜLDÜRDÜ

Köy muhtarlar ve gençler malzeme yardmndan dolay lçe Kaymakam Selami Kayaya teekkür ederken, gençlerin spor malzemelerinden dolay mutluluklar gözden kaçmad. Kaymakam Selami Kaya, ellerinden geldiince gençlere sportif anlamda destek olmaya çaltklarn belirterek, Ziyaret ettiimiz köylerde gençlerden bu anlamda talepler geliyor. Biz de imkanlar dahilinde süratle bu talepleri yerine getiriyoruz. Gençler spora tevik edilmeli. lçemiz çok geni bir corafyaya sahip ve genç bir nüfus potansiyeli var. Eitim, sosyal ve sportif etkinlikler anlamnda her zaman yanlarnda olacaz. çok yetenekli çocuklarmz var. Bu yolla belki de bir çou kendini ispatlayacak ve imkan bulmu olacaklar dedi.

Ana Sayfaya Git