Cinsel sapıklığı savunan kitap!

Cinsi sapkınlığı savunan ‘Feminist Alfabe’ isimli kitap hakkında suç duyurusu

Haberler 04.11.2020 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Feminist Alfabe ve Feminist Alfabe Rehberi isimli cinsi sapknl savunan ve ifsat edici kitap hakknda Uluslararas Af Örgütü Derneine suç duyurusunda bulunuldu.

Dünya çocuk Haklar Dernei, Türkiye Aile Meclisi ve Adalet Platformu Bakan Adem çevik, nsanla kar suç, halk kin nefret ve dümanla sevk, müstehcenlik ahlakszlk suçlamasyla Uluslararas Af Örgütü Dernei yönetim kurulu üyeleri hakknda stanbul Cumhuriyet Basavclna suç duyurusunda bulundu.

Tarihte 92 yl önce nasl harf darbesi soykrm yaplm ise imdide feminist terör örgütlerinin feminist alfabe ve toplumsal cinsiyet eitlii maskesiyle cinsi sapknlkla insanla kar insanlk suçu ilediini belirten çevik, küresel er güçlerin feminist alfabe adyla insanl, aileyi ve çocuklar ifsat ettiini söyledi. çevik, sürekli suç ileyen feminist terör örgütünün kapatlp kötü niyetli, cinsi sapkn yaynlarn toplatlmasna hükmedilmesi gerektiini vurgulad.

FSAT YAYINLARLA MÜCADELE

Feminist terör örgütlerine ait CEDAW, stanbul Sözlemesi ve Lanzarotenin iptal edilmedii sürece ifsat yaynlaryla mücadele etmenin batakl kurutmak yerine sineklerle mücadele etme anlamn tad ifade eden çevik, Önce aile diyen tüm temsilcileri ve gönüllüleri savclklara ve CMERE suç duyurusu yapmaya çardklarn kaydetti.

Koç Grubunun sahibi bulunduu Yap Kredi Bank Yaynlarnca baslan Kz çocuk Haklar, Erkek çocuk Haklar Bildirgesi kitaplarnda da Toplumsal Cinsiyet Eitlii, cinsi sapknlk ahlakszlk yaynlarnn ikayet üzerine toplatldn belirten çevik, yaynevine, Koç Grubuna ve AF Örgütüne ceza verilmesi gerekirken sadece tercümana ceza verilmesi nedeniyle ifsat yaynlarnn devam ettiini söyledi.

Söz konusu yayn bata olmak üzere bu ve benzer yaynlarn basmnn ve datmnn yasaklanp ilgililerin cezalandrlmas gerektiini vurgulayan çevik, insanla, aileye ve çocuklara kar küresel er güçlerin Türkiyedeki faaliyetlerinin yasaklanmasn talep ettiklerini ifade etti.

YAYINLAR RAHATSIZ EDC

Dilekçede Uluslararas Af Örgütünün 1961 ylnda, Londrada ngiliz avukat Peter Benenson ve Eric Baker adl, Quaker dinine mensup kiiler tarafndan kurulduunu aktaran çevik, Temelde insan haklar mücadelesi vermeyi amaçlayan örgütün genel olarak (özelde Türkiyede) yürüttüü faaliyetler seçilim önyargs (selection bias) ile yürütülmektedir. Bununla, yaplan çalmalarda odaklanlan görünüte insan haklar savunulurken, dier haklarn ve hürriyetlerin görmezden gelindii kastedilmektedir. Uluslararas Af Örgütünün çalmalarnda seçilim önyargs eletirisi birçok ülkede farkl konu ve kademelerde yaplmtr. Ülkemiz özelinde feminizm ve LGBT- haklarna yönelik çalmalaryla bilinen örgütün, yaynlar ve çalmalar halkmzn büyük bir kesimini rahatsz edecek ekilde yürütülmektedir. dedi.

SAPIK LKLER SAVUNUYOR

çevik dilekçesinde, dilekçeye konu Feminist Alfabe setinin incelenmesi gerektiine vurgu yaparak, Söz konusu yaynda çocuklarmzn, aslnda basitçe bara, eitlie ve sevgiye yöneltilmesi amaçlanyor gibi görünse de toplumumuzun, geleneklerimizin ve inançlarmzn kabul etmeyecei eylere özetle ifsada iaret ediyor olmas rahatsz edicidir. Örnein, yaynn uygulama rehberinin yirmi sekizinci sayfasnda çocuklarn haklarndan bahsederken on beinci maddede stedikleri kiiyi sevme hakk vardr, erkek ya da kz (ya da her ikisini de ) ifadesi bulunmaktadr. Bilindii gibi ülkemizde lezbiyen, gay, biseksüel, pedofili, zoofili, nekrofili veya temel formun dnda herhangi bir iliki türüne toplumsal olarak da hukuki olarak da makbul baklmamaktadr. Bu iliki türlerinin Türkiye toplumunda engellenmesinin insan hakk ihlali olmadn ifade eden AHM kararlar mevcuttur. Ne var ki Af Örgütü, yaynlarnda bu (sapk) ilikilerin normal olduunu, çocuklarn bu konularda eitilmesi ve buna göre yetitirilmesi gerektiini ifade etmektedir. diye konutu.

CEZALANDIRILMASI GEREKYOR

Dilekçesinde Söz konusu ilikilerin ülkemiz toplumu açsndan düünüldüünde desteklenecek bir tarafnn bulunmamas bir yana, çocuklar için temel eitim seti hazrlarken bu türden konulardan bahsetmek, çocuun cinsel eitimi açsndan kötü sonuçlara yol açacaktr. diyen çevik u ifadelere yer verdi:

Hiçbir tecrübesi bulunmayan yeni anne babalar dahi bilebilir ki çocuklara bu türden müstehcen konulardan bahsetmek, onun duygusal anlamda istismardr ve geleceini kötü etkileyecektir. Uluslararas Af Örgütünün sponsorluunda Koç Grubunun sahibi bulunduu Yap Kredi Bank Yaynlarnca baslan Kz çocuk Haklar, Erkek çocuk Haklar Bildirgesi kitaplarnda da Toplumsal Cinsiyet Eitlii, ecinsellik, ahlakszlk, ailesiz toplum operasyonuna hizmet eden yaynlar yaplm, ikayetimiz üzerine müstehcen/ahlaksz bulunarak toplatlmtr. Maalesef YKB Yaynevine Koç Grubuna ve AF Örgütüne ceza verilmesi gerekirken sadece tercümana ceza verilmesi sonucu ifsat yaynlarna cesurca devam ediyorlar.

Ana Sayfaya Git