Coşkulu mezuniyet!

Diyarbakır Şehmus Sultan Tatlıcı Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Haberler 13.06.2019 - 00:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ehmus Sultan Tatlc Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 2019 yl mezunlar için Kayapnar ilçesinde bulunan Cegerxwin Kültür Merkezinde mezuniyet töreni gerçekletirildi. Mezuniyet törenine Kayapnar lçe Milli Eitim Müdürü Faruk Erda, Okul Müdürü Cengiz Cengiz, müdür yardmcs Abdurrahman Yldrm, örenciler, veliler ve davetliler katld. Burada konuma yapan lçe Milli Eitim Müdürü Faruk Erda, örencilerle birlikte mezuniyet törenini kutladklarn ve elenceli geçtiini söyledi. Erda, Örencilerimizin bundan sonraki örenim hayatlarnda baarlar diliyorum. Örenim hayatlar boyunca ve atlacaklar meslek hayat boyunca doru yolda ayrlmamalar ve her eyin en iyisini yapmalar konusunda tembihlerde bulunduk dedi.

Her mezuniyet bir baka basaman balangcdr

Daha sonra örencilere konuma yapan okul müdürü Cengiz Cengiz ise her sene geleneksel olarak örencilerine mezuniyet töreni düzenlediklerini, bu sene 103 örencilerini mezun ettiklerini söyledi. Bu sene aile birliinin gelirinin çounu örencilerinin etkinliklerinde kullandklarn ve örencilere 98 madalya, 40 plaket verdiklerini belirten Cengiz, Okula ilk baladnz günden bugüne dein, eitildiniz, bilgi ve erdemle donatldnz, bugün bir mezuniyet yayorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir baka basaman balangcdr. Okul günleriniz okul anlarna dönüecektir. Hzla deien ve gelien bu dünyada deiimi kavraynz. Kavraynz ki muasr medeniyetler seviyesine bizleri taynz. Sizlerin dürüst, adil, deerlerine bal iyi bir birey olmanz arzuluyorum diye konutu.

Örenciler kep atma töreninden sonra sanatç Ali Akta, Okul Müdür Yardmcs Abdurrahman Yldrm, Recep Kalkan, Reit Yaman, Mehmet Beyazta ve hsan Korkmadan oluan müzik ekibiyle birlikte türküler söylenip halaylar çekti.

Ana Sayfaya Git