Çocuk Şenliği Eruhlu 5 bin çocuğunun yüzünü güldürdü

Görevlendirme yapılan Siirt'in Eruh Belediyesince düzenlenen Çocuk Şenliği'nde 5 bin çocuk doyasıya eğlendi.

Haberler 28.04.2018 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca görevlendirme yaplan Siirtin Eruh Belediyesince çocuk enlii düzenlendi.

Eruh Belediyesi, daha mutlu ve huzurlu bir kent sloganyla balatt çalmalar ile vatandalar özlemle bekledikleri hizmetlerle buluturmaya devam ediyor, genç ve çocuklara yönelik kültür, sanat ve spor etkinlikleri düzenliyor.

Etkinlikler kapsamnda belediye tarafndan düzenlenen ve 4 gün süren çocuk enliine ilçe merkezi ve köylerinde yaayan 5 bin çocuk katld. 15 Temmuz Demokrasi Meydanndaki enlikte çocuk tiyatrosu sahnelendi, animasyon, Hacivat-Karagöz ve illüzyon gösterisi yapld, ime oyun gruplarnda çocuklar doyasya elendi.

Eruh Belediye Bakan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç, sosyal belediyecilik anlaylar gerei 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramnn ardndan 4 gün süren çocuk enlii düzenlediklerini söyledi.

5 bin çocuun yüzünü güldürdü

Sadece çocuklara özgü düzenlenen enlikte çocuklarn çok mutlu olduunu aktaran Dayanç, lçe ve köylerimizden gelen yaklak 5 bin çocuk bu etkinliklerden istifade etti. çocuklarmzn yüzündeki gülümsemeyi çok rahatlkla görebiliyoruz. Gayet mutlular sevinçliler. Bu da bizi fazlasyla mutlu ediyor. dedi.

nsan odakl yönetim anlay ile hareket ettiklerini, belediye olarak her kesime sosyal belediyecilik anlamnda kültür, sanat ve spor etkinlerini sunmaya devam edeceklerini anlatan Dayanç, devletin kaynaklarnn tamamen halka yönelik kullanldn dile getirdi.

Öretmen Ali Erturul da enlik için yetkililere teekkür ederek 6 yldr ilçede görev yaptn, ilk defa çocuklara yönelik bir etkinlik düzenlendiini gördüünü dile getirdi.

Vatandalardan Sabahattin Kayran ise ilçenin son 2 yldr deiim içerisinde olduuna dikkati çekerek lçemizde yaanan olumlu gelimelerle beraber yllarca yaanan terör algsn bertaraf olduu için mutluyuz. çocuklarmz hayal edemedikleri kadar elenerek mutlu oldular. Böyle etkinliklerin devam etmesini istiyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git