Çocuk şenliği

Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu tarafından çocuklara yönelik ikincisi düzenlenen şenlikte, binlerce çocuk bir araya gelerek, gecenin geç saatlerine kadar gerçekleştirilen çeşitli oyun ve etkinliklerle doyasıya eğlendi. Şırnak Şehir Stadyumunda gerçekleşen şenliğe katılan çocuklar, dev oyun grupları ve animatörler eşliğinde keyifli saatler geçirdi.

Haberler 17.09.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Belediye Bakan Turan Bedirhanolu tarafndan çocuklara yönelik ikincisi düzenlenen enlikte, binlerce çocuk bir araya gelerek, gecenin geç saatlerine kadar gerçekletirilen çeitli oyun ve etkinliklerle doyasya elendi. rnak ehir Stadyumunda gerçekleen enlie katlan çocuklar, dev oyun gruplar ve animatörler eliinde keyifli saatler geçirdi.

çOCUKLAR ENLKTE BULUTU

2018-2019 eitim-öretim ylnn balamasna sayl günler kala, Belediye Bakanl Kültür ve Sosyal ler Müdürlüünce ikincisi düzenlenen çocuk enliinde bir araya gelen yüzlerce çocu balon, tiört ve çeitli hediyeler datld. Yüzlerine çeitli hayvan figürleri çizdiren çocuklar, kendileri için kurulan ime oyun gruplarnda oynayarak animatörler tarafndan düzenlenen etkinliklere katld.

rnak Belediye Bakanln, rnak ehir Stadyumunda düzenledii çocuk enlii, her gün gerçekletirilecek çeitli oyun ve etkinlerle pazar gününe kadar devam edecek.

Ana Sayfaya Git