Çocuk oyun sokağı

Merkez Kayapınar ilçe Belediyesi, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine yönelik oyun alanlarını artırmak amacıyla Peyas Mahallesi’ndeki atıl bir alanda Çocuk Oyun Sokağı yapmaya başladı.

Haberler 09.06.2021 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Kayapnar ilçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç, bir ay önce yapmna balanan ilçenin en büyük çocuk Oyun Sokandaki çalmalar yerinde inceledi. Sokakta, basketbol, minyatür kale, masa tenisi, satranç alan, mini golf, geleneksel çizgi oyunlar, iki adet survivor parkurunun yer ald sokaktaki çalmalar hakknda bilgi alan Kaymakam Koç, sokan en ksa sürede tamamlanmas için çalmalarn hzlandrlmas talimatn verdi.

Emeimiz sizin içindir

çocuklar için ilçeye bir oyun soka yapmna baladklarn altn çizen Kaymakam Koç, Bu oyun sokanda çocuklarmz güzel zaman geçirecekler. çocuklar hem fiziken hem de ruhen kendilerini gelitirme imkan bulacaklar. nallah mutlu bir toplum oluturmak için Kayapnar Belediyesi olarak bizler elimizden gelen her eyi yapacaz. Emeimiz sizin içindir. Parkmz çok ksa bir süre içerisinde tamamlayarak, çocuklarmzn hizmetine sunacaz dedi.

Kaymakam Koç, oyun sokanda incelemelerde bulunurken, yanna gelen vatandalarla bir süre sohbet ederken, vatandalar da, oyun sokandan dolay Kaymakam Koça teekkür ederek, oyun soka saysnn artrlmasn talep etti.

Ana Sayfaya Git