Çocuk parti evi açıldı

Diyarbakır'da, çocuklara yönelik doğum günü kutlamaları, sünnet, oyun etkinlikleri gibi birçok faaliyetin yapılacağı ilk çocuk parti evi açıldı. Bölgede de ilk olan parti evinde, bebek kulübü de bulunuyor.

Haberler 10.09.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eitimci Feridun Birgül, evinde çocuklarnn doum gününü kutlamak için parti yapmak ile uramayan, bir yere giderken küçük çocuklarn brakacak kimsesi bulunmayan aileler için kentin ve bölgenin ilk çocuk parti evini kurdu. Merkez Kayapnar ilçesinde açlan parti evinde doum günü kutlamalarnn yan sra, sünnet, baby shower partisi, yaratc drama atölyesi, ebru atölyesi, zuma, saatlik çocuk atölyeleri, fotorafçlk atölyesi ile altn günü bulumalar da düzenlenecek. çocuk parti evi, dün akam yaplan doum günü etkinliiyle açln gerçekletirdi.

çOCUK PART EV

Eitimci Feridun Birgül, insanlarn özel kutlamalarna çok önem verdiini belirterek, Bu kutlamalar daha önce evlerde yaplrken, imdi mekanlarda yaplyor. Biz de bunun bir gereklilik olduunu düünerek, bir parti evi açalm dedik. Bununla birlikte bu fikir olutu. Aileler çocuklarnn doum günü partililerin burada çok rahat bir ortamda kutlayabiliyorlar. Mekanmz birçok özel kutlamalara müsaittir. Özel kutlamalarnn yan sra, en çok ihtiyaç duyulan aileler çalrken veya bir yere giderken çocuklarn brakabilecek bir yerin olmaydr. Burada, profesyonel ekiplerimize, aileler çocuklarn güvenle brakyorlar. Bu, Diyarbakrda bir ilktir. Ya aralmz ise, 6 aylk ile 6 ya arasnda deiiyor. Mekanmzda bebek kulübümüz var dedi.

6 yana basan kzlar Eylül için çocuk parti evinde, doum günü kutlamas yapan Narin ve Osman çelik çifti, daha önce evde yaptklar doum günü kutlamalarnda çk sknt yaadklarn belirtti.

Ana Sayfaya Git