Çocuk yaz kampı başlıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin okullarda eğitim döneminin sona ermesiyle birlikte Elazığ'ın Maden ilçesi Gezin beldesinde düzenleyeceği ve dezavantajlı, sokakta çalışan ve tatil yapma imkanı bulunmayan 9-14 yaş arası miniklerin ücretsiz yararlanacağı çocuk yaz kampı başlıyor.

Haberler 29.06.2019 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanlnn her yl okullarda eitim döneminin sona ermesiyle birlikte ücretsiz ekilde düzenledii çocuk yaz kamp balyor. Bu yl 14üncüsü düzenlenecek olan kamptan dezavantajl, sokakta çalan ve tatil yapma imkan bulunmayan çocuklar yararlanacak. 9-14 ya aras çocuklarn kabul edilecei kamptan yararlanmak isteyenler velileriyle birlikte Sümerpark Ortak Yaam Alanna gelerek bavuruda bulunabilir.

çocuklar, 6 gün tatil yapacak

Elaz Maden ilçesi Gezin beldesindeki Diyarbakr Büyükehir Belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleecek olan kamp ilk konuklar, 1 Temmuz itibariyle arlanacak. çocuk yaz kamp 1 Eylülde sona erecek. Toplam 8 çocuk grubunun faydalanaca kampta, her grup 6 gün tatil yapma imkan bulacak ve her grupta 90 kii yer alacak. Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, yaz kampna katlacak olan tüm çocuklara ücretsiz di frças, di macunu, ampuan, büyük ve küçük havlu, apka, tiört, havuz ortu, kz çocuklar için havuz bodysi ile bonesi, spor ayakkab, terlik, iç çamar, nevresim takm ve srt çantas datacak. Diyetisyenlerin hazrlad listeyle çocuklar, 6 günlük tatillerinde her gün kahvalt, öle, ikindi ve akam yemei olmak üzere 4 öün eklinde düzenli beslenme imkan yakalayacak.

Ana Sayfaya Git