Çocuklar Akvaryum Park’ı gezdi

Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Sur ve Suriyeli çocuklara yönelik Akvaryum Park’a düzenlenen gezide çocuklarla bir araya geldi, akvaryumu gezdi, balık çeşitlerini yakından izledi.

Haberler 07.02.2017 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, Sur ilçesinde yaayan ve Suriyeden göç eden çocuklara yönelik Belediyenin gerçekletirdii gezi programna katld. 2016-2017 eitim öretim yln baaryla tamamlayan 82si Sur ilçesinden, 40 ise Suriyeli olmak üzere 122 çocuk, 13 öretmen gözetiminde Ceylan AVMde bulunan Akvaryum Parka götürüldü.

Bakan Atilla çocuklara elik etti

Büyükehir Belediye binas önünden otobüsle Akvaryum Parka getirilen çocuklara Bakan Cumali Atilla da elik etti. Bakan Atilla ve çocuklar, Akvaryum Park birlikte gezerek balklar yakndan inceledi. Hayli keyifli ve heyecanl olan çocuklar, akvaryumdaki balk çeitleri hakknda görevliler tarafndan bilgilendirildi. Binbir çeit balklar akvaryumda gördüklerinde aknlklarn gizleyemeyen çocuklar, nadir türdeki balklar yakndan gördüler. Bakan Atilla, daha sona çocuklarla birlikte yemek yiyip sohbet etti.

SNEMA GÜNLER

Öte yandan. yaryl tatilinde örencilere karne hediyesi olarak düzenlenen ücretsiz sinema günleri, dün itibariyle sona erdi. Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi Sinema Salonunda gösterime giren animasyon türündeki Robinson Crusoe, Ay Kardeler 2, Kahraman Ördek ve Kalandar Souu filmleri örenciler ve yetikinler tarafndan youn ilgi gördü. Sinema günleri kapsamnda 11 gün boyunca 21 kez gösterime giren 4 ayr film, 5 bin 484 kii tarafndan izlendi.

FLM GÖSTERMLER SÜRECEK

Büyükehir Belediyesi, örencilerin youn ilgisi üzerine sinema günleri ve benzeri etkinlikleri düzenlemeye devam edecek. Yaplacak aratrmalar sonucu vatandalarn ve çocuklarn talebi üzerine filmler belirlenecek ve hafta sonlar Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi Sinema Salonu ile Cep Sinemasnda gösterilecek.

Ana Sayfaya Git