Çocuklar üşümeyecek?

MARDİN'in Derik ilçesindeki 114 okulda eğitim gören 17 bin 500 öğrenciye, bir firma tarafından gönderilen kışlık mont, bot ve çorap yardımı İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas ile ilçe protokolü tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Haberler 10.11.2017 - 08:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaymakam Hakan Kafkas, Jandarma Komutan Jandarma Yüzba Seçkin Karada, Emniyet Müdürü Murat Sönmez, Mardin Milli Eitim Müdürü Yakup Sar, lçe Milli Eitim Müdürü Mustafa Kahraman, Jandarma Astsubay Kdemli Baçavu Ömer Cinli, ilçenin tek kadn askeri Jandarma Astsubay Kdemli çavu Yasemin Serban, Da Mahallesinde bulunan Atatürk lk ve Ortaokulunda 433 örenciye gönderilen ve içerisinde klk elbiseler ve bot olan yardm poetlerini datt.

ÜÜMEYECEKLER

Okullar tek tek gezerek öretmen ve örencilerle sohbet eden Kaymakam Kafkas, yardmlar gönderen firmaya teekkür etti. Kaymakam Hasan Kafkas, öyle dedi:

Ülkemizin büyük skntlarla mücadele ettii bu zor günlerde, geleceimiz olan çocuklarmz az da olsa mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Özellikle krsal mahallelerimizde okuyan çocuklarmz, zor k artlarnda eitim ve öretimlerinin iyi geçmesi için devlet olarak ne gerekiyorsa yaplacaktr. çocuklarmzn hepsi prl prl,gözlerinin içerisindeki lty gördükçe, ülkemizin geleceine dair inancmz daha da artyor. Okul ziyaretlerimizde taleplere cevap vermeye çalyoruz. Eitimle ilgili ne olursa olsun elimizi her zaman tan altna koyuyoruz. Derik lçesindeki 114 okulda eitim gören 17 bin 500 örenciye bu yardm poetlerini datcaz.

Ana Sayfaya Git