Çocuklara 'Çocuk Sokağı'

BATMAN Belediyesi, Kültür Mahallesi'ndeki bir sokağı 'Çocuk Sokağı'na çevirdi. Sokak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na hazır edilerek, çocuklara armağan edildi.

Haberler 24.04.2018 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Belediyesi, Kültür Mahallesinde bulunan 500 metrelik bir soka çocuklarn oyun alanna dönütürdü. çocuk Sokana dönütürülen Kültür Mahallesi, 2617nci sokaktaki duvarlar rengarenk boyanrken, figürlerle süslendi. Her türlü oyun alanlar, futbol ve basketbol sahalarnn da bulunduu çocuk Soka, Batman Belediyesi tarafndan 23 Nisan Ulusal Emenlik ve çocuk Bayramnda tamamlanarak, çocuklara armaan edildi.

çOCUK SOKAI YAPILDI

2617nci sokak güzergahndaki apartmanlarn giri yönünün olmad bölgenin çocuk soka için en uygun yer olduunu belirten Kültür Mahallesi Muhtar Enver Argun, Mahallemizde çocuklar için böyle bir sokaa ihtiyac vard. Batman Belediyesinin Kültür Mahallesi kazandrd çocuk soka projesiyle çocuklarmz, trafie kapal sokaklarnda diledikleri gibi oyun oynayacak dedi.

çocuk Sokann 23 Nisan Ulusal Emenlik ve çocuk Bayramnda tamamlanmas mahalle sakinlerini de sevindirdi. Belediye Bakanvekili Ertu evket Aksoy, bayramda çocuklara çocuk Sokan armaan etmenin sevinci içinde olduklarn belirterek, Baz mahallelerimizde uygun olan sokaklar çocuklarn oyun alanlarna dönütürmek istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git