Çocuklara “Dondurma bizden eğlenmek sizden” etkinliği

Artuklu Belediyesi, karne günü hediyesi olarak çocuklara yönelik “Dondurma bizden eğlenmek sizden” etkinliği düzenledi.

Haberler 19.06.2018 - 08:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Artuklu Belediyesi tarafndan organize edilen Kültürel ve Sosyal Etkinlikler çalmalar kapsamnda çocuklara yönelik Dondurma bizden elenmek sizden etkinlileri düzenledi.

Palyaço, jonglör ve tahta bacaktan oluan farkl oyunlarla desteklenen gösterilerin yapld parklarda çocuklar bir yandan elenceli oyunlar izledi, öte yandan da ikram edilen dondurmalarn keyfini çkard.

çocuklar sevindirmenin, onlar mutlu etmenin, herkesin balca görevi olduunu kaydeden Artuklu Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili akir Öner Öztürk, Artuklu Belediyesi olarak, kadnlara ve gençlere yönelik yaplan hizmetlerin yannda özellikle de çocuklar göz ard etmemeye özen gösterdiklerini söyledi.

Yetikinlere yönelik yaplan sosyal faaliyetleri çocuk dostu bir belediye olma hedefiyle Mübarek Ramazan ay boyunca farkl etkinliklerle çocuklarla bir arada olmaya çaltklarn anlatan Bakan Öztürk, Artuklu Belediyesi olarak; toplumumuzu oluturan yallarmzla, yetikinlerimizle, kadnlarmzla ve gençlerimizle birlikte çocuklarmza yönelik olarak da yaptmz çalmalar çok önemsiyoruz. Artukluda yaayan her bireyin ama özellikle çocukluunu doyasya yaamak isteyen çocuklarmzn mutlu olmas bizim temel hedefimizdir. Ramazan ay boyunca her gün farkl bir parkta düzenlenen etkinliklerde hem ailelerimize ramazan aynn huzur iklimini yaatm olduk hem de çocuklarmza özel pozitif bir ayrmclk yapm olduk. Mutlu çocuk, mutlu anne-baba ve ailedir. Mutlu aile mutlu bir toplum demektir. Ailelerimizin ve evlatlarmzn etkinliklerimizden çok yüksek enerji ve motivasyonla ayrlyor olmalarn görmek kurum olarak maksadmzn da hsl olduunu gösteriyordu bizlere. çocuklarmzn ve ailelerinin sergilenen elenceli oyunlar eliinde dattmz snrsz dondurmalar eliinde serinleyip mutlu olmalar bizleri yeterince memnun etti. dedi.

Ana Sayfaya Git