Çocuklardan Başkan Mızraklı'ya ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin yaz spor kursları kapsamında düzenlediği gezi faaliyetleri kursu, çocukların Başkan Dr. Selçuk Mızraklı'yı ziyareti ve Büyükşehir Belediyesi'nin çalışma alanlarını gezmesiyle başladı.

Haberler 13.07.2019 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanlnn yaz spor kurslar kapsamnda düzenledii gezi faaliyetleri kursu balad. çocuklarn Bakan Dr. Selçuk Mzrakly ziyaret etmesiyle balayan kursta çocuklara Büyükehir Belediyesinin ana hizmet binas gezdirildi, çalmalarn nasl yürütüldüü anlatld. Bakan Mzrakl, miniklerle meclis toplant salonunda bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

YAZ SPOR OKULU ÖRENCLER

Meclis toplant salonunda çocuklarla tek tek tokalap tanan Bakan Mzrakl, çocuklara gelecek hayalleri ile ilgili sorular sordu. Bakan Mzrakl, nsanolu ortaya çkt dönemden itibaren hep meraknn peinden gitmi. Merak kendisine yeni sorular sordurmu, o sorulara cevap aramaya çkmtr. Bizler de yeni yeni araylara çkacaz, merakmz gidereceiz. Tek bamza deiliz. Kocaman bir evrenin içindeyiz. Evimizde, ailemizde sokamzda yalnz deiliz. Varlmzn baka insanlara bakalarnn da bizlere ciddi katklar var. Diyarbakr 1 milyon 730 binlik kocaman bir ehir. Belediyecilik hizmeti yaparken 1 milyon 730 bin denetçimiz var aslnda diye konutu.

Ana Sayfaya Git