Çocukların yüzü gülüyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir grup gönüllü genç, "Bir oyuncak da senden" sloganıyla sosyal medya üzerinden yürüttükleri kampanya ile köy köy gezip çocuklara oyuncak dağıtarak mutluluklarına ortak oluyor

Haberler 18.01.2021 - 01:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkarinin Yüksekova ilçesinde bir grup gönüllü, sosyal medyada yürüttükleri kampanya kapsamnda topladklar oyuncaklar köy köy gezip çocuklara datyor.

Kentte yaayan lhami en öncülüünde bir araya gelen bir grup gönüllü genç, köylerdeki çocuklara oyuncak vermek için sosyal medya üzerinden bir oyuncak da senden sloganyla kampanya balatt.

Kampanya kapsamnda ksa sürede hayrseverlerden birçok oyuncak temin eden gönüllüler, köy köy gezerek oyuncaklar çocuklara ulatrd.

Son olarak ilçeye 15 kilometre mesafedeki Aa Güveç köyüne gelen gençler, köy meydannda çocuklara oyuncak hediye ederek, mutluluklarna ortak oldu.

ON GÜNDE YAKLAIK BN OYUNCAK TOPLADIK

Gençlerden lhami en, sosyal medyadaki bir videodan etkilenip kampanya balattklarn söyledi. en, kampanya kapsamnda daha çok çocua ulamak istediklerini belirterek, Burada 6 ay k yayoruz. nsanlarmzn gdaya, kyafete de ihtiyac var. Onlarn yüzü güldükçe bizim de yüreimiz geniliyor. Bu nedenle kampanyamzn içeriini genileterek devam edeceiz. eklinde konutu.

AMACIMIZ çOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK

Gönüllülerden Erhan Kaya da topladklar oyuncaklar çocuklarn ya kategorilerine göre paketlediklerini belirtti. Oyuncak hediye edilen çocuklardan Semih Akdoan ise lk kez oyuncak sahibi oldum. Gerçekten çok mutluyum. Bize bu hediyeleri getiren aabeylerime çok teekkür ediyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git