Cüppe giydiler

MAÜ'de akademik değerlendirme toplantısı

Haberler 16.02.2022 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Artuklu Üniversitesince (MAÜ) düzenlenen törende son iki yln akademik deerlendirmesi yapld, unvan yükselen personel cüppe giyindi.

Vali Klçlar Konferans Salonunda düzenlenen programda konuan MAÜ Rektörü Prof. Dr. brahim Özcoar, iki yl içinde üniversitede 3 yeni fakülte ve 5 yeni aratrma merkezi kurulduunu belirterek, ayrca 25 ön lisans, lisans bölüm ve program ile 20 yüksek lisans ve doktora program açldn belirtti.

Özcoar, geçen iki yl içinde bilimin ve bilimin pratikteki karlnn önemli bir aya olan Sosyal Bilimler + 5 T vizyonunu oluturduklarn ifade ederek, unlar kaydetti:

AKADEMK ZRVE

Belirlenen vizyon ile ehirlemeden eitime, sanayiden tarma, salktan turizme kadar birçok alanda Mardine ve ülkeye katk sunmay amaçladk. çalmalarmz hayata geçirmenin gururunu yayoruz. ehrin dinamiklerini, bürokratik dinamiklerin tamamn devreye koyarak tp fakültesinin kurulmas sürecini çok iyi yönettik. Mardin Devlet Hastanesi, Eitim ve Aratrma Hastanesine dönütü. Bugün tp hocalarmzn aramza katlyor olmas ve onlarla birlikte devlet hastanemizin de güçleniyor olmas üniversitemizin ehre önemli katklarndan birini oluturuyor.

Törende daha sonra akademisyenlere teekkür belgesi verildi. Alanlarnda akademik ilerleme salayan hocalar cüppe giydi.

Ana Sayfaya Git