DİŞTİ’de kütüphane oluşturuldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Selçuk Mızraklı’nın çağrısıyla vatandaşlardan gelen kitapların bir kısmı Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri’nde (DİŞTİ) oluşturulan kitaplığa yerleştirildi.

Haberler 10.08.2019 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, 31 Mart 2019 yerel seçimlerini kazandktan sonra tebrikleri çiçek yerine kitapla kabul eden Bakan Dr. Selçuk Mzraklnn çarsyla gelen kitaplarla DT kitaplk oluturdu. Seyahat temal kitaplarn younlukta olduu kitapla kitaplar yerletiren Bakan Mzrakl, esnaf ve yolculara kitap hediye etti.

KÜTÜPHANE OLUTURULDU

Bakan Mzrakl, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl bünyesindeki Ahap Atölyesinde hazrlanan ve otogarn içine yerletirilen ahap kutulara kitaplar yerletirdi. Esnaf ve yolculuk yapan vatandalarla görüen bakan Mzrakl, kitap kampanyas ve oluturulan kitaplk ile ilgili bilgi verdi. Bakan Mzraklnn çarsyla 200 kitap toplayp Büyükehir Belediyesine balayan Nizamettin Kurt ve Salih Aydn adl vatandalar da kitapln kurulmasna yardmda bulundu.

Bakan Mzrakl, gösterdikleri çaba ve baladklar kitaplar için Nizamettin Kurt ve Salih Aydn ile kitaplk için bata bulunan tüm vatandalara teekkür etti.

Ana Sayfaya Git