Damla projesi Kozluk'ta

Gençlik ve Spor Bakanlığının 'Damla Projesi' kapsamında Batman'a farklı üniversite ve ülkelerinden gelen gönüllü öğrenciler, Kozluk ilçesini gezip bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Haberler 18.07.2018 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hayalleri Tebessümle Renklendirelim sloganyla, Türkiyenin 4 bir yanndan ve snrlarn ötesinden bir araya gelen gönüllülerle, insanla dokunarak topluma iyilik ve merhameti yaymay amaçlayan Damla projesi Kozluk ilçesinde farkl çalmalara imza atarak gönüllerde taht kurdu. lk olarak ilçe müftülüüne bal Kuran kursu ziyareti ile balayan Damla Projesi gönüllüleri, ardndan eitim gören gençlerle yunlar oynad. Kuran Kursu ziyaretinden sonra 3 aileyi ziyaret edip tebessümlerine ortak oldular. Ardndan Tozunpnar mesire alanna gidip piknik yapan gönüllüler aileleri ziyaret ettikten sonra, çevre temizlii ve ku yemlikleri ast. Son olarak ehit enay Aybüke Yalçn çok Programl Anadolu Lisesini ziyaret eden gönüllüler ilçeden ayrld.

DAMLA PROJES

Damla projesinin ilçede farkl bir hava estirdiini belirten Kozluk Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Abdülbasir Alaa Gençlik ve Spor Bakanlnn Damla Projesi kapsamnda ilimize farkl üniversite ve ülkelerinden gelen gönüllü örenciler, Kozluk ilçemizi gezip bir dizi etkinlik gerçekletirdi. Gençlik merkezimizin hazrlad müzik dinletisinden sonra okul ziyareti snflarn gezilmesi ve ehit öretmenimizin okul anlarndan oluan sinevizyon gösterisi izlendi. Programda duygu dolu anlar yaayan gönüllülerimiz an defterini doldurduktan sonra vedalaarak ilçemizden ayrld. Projede emei geçen herkese teekkür ederiz dedi.

Ana Sayfaya Git