Ders Zili İçin Sabahladılar

Diyarbakır'daki özel bir okulun öğrencileri, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin başlaması heyecanıyla okul bahçesinde kurdukları çadırlarda sabahladı.

Haberler 19.09.2017 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ilçesindeki Sevinç Kolejinde okuyan örenciler, eitim öretim ylnn ilk gününü okul bahçesinde sabahlayarak karlamak istedi.

Bu taleplerinin velilerce okul idaresine bildirilmesi üzerine örencilerin istei, düzenlenen etkinlikle hayata geçirildi.

Gece okul bahçesine aileleriyle gelen onlarca örenci, kurulan çadrlara yerleti. Kamp görüntüsünü andran okul bahçesinde ate yakld, örencilere çi köfte ve yemek ikram edildi. Örenciler, geceyi ark söyleyip oyun oynayarak geçirdi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde scak havann etkisiyle çadrlarn yanna serdikleri uyku tulumlarnda uyuyan örenciler, sabah ilk ders zili heyecann erkenden yaad.

Hayallerini gerçekletirmenin mutluluunu yaayan örenciler, sevinçle snflarna kotu.

- Okulumu çok özlemitim

4. snf örencisi Efe Yoluk, yapt açklamada okulunu ve arkadalarn çok sevdiini, onlara kavuma amacyla okulda sabahlamak istediini söyledi.

Yoluk, enerjisini toplayarak okula baladn belirtti.

Ali Frat Karahan, yaz tatilini kitap okuyarak geçirdiini ama okuldan uzak kaldndan dolay böyle bir fikrin ortaya çktn anlatt.

Yiit Ayaz ise tatilini kitap okuyarak, oyun oynayarak geçirdiini ifade ederek, Okulumu çok özlemitim. Okula gelmek için sabrszlanyordum. Bir gün bile dayanamadm. Onun için gelip okulda yatmaya karar verdim. diye konutu.

- Akllarnda güzel bir an olarak kalacaktr

Velilerden Yaar Günay, çocuklarn okula balama heyecann yaamalar için talep ettikleri bu öneri konusunda okul idaresi ile mutabk kaldklarn aktard.

Etkinliin, çocuklar üzerinde çok olumlu bir etkisi olacana inandklarn vurgulayan Günay, Bu, hem farkl bir balangç hem farkl bir heyecan olacak. Sabaha kadar burada kalacaklar. Akllarnda güzel bir an olarak kalacaktr. çocuumuzun okula olan heyecann arttracaktr. dedi.

Mesude Ebruk ise güzel bir etkinlikle çocuklarn okul heyecann paylatklarna iaret ederek, çocuklarn snf arkadalaryla okulda sabahlamasnn ve bir arada olmasnn mutluluklarn arttrdn dile getirdi.

Arzu Talk da olunun okulun bir an önce balamas için can attn belirterek, heyecanla çocuklarn geceyi geçirmesi için okul bahçesine geldiklerini kaydetti.

Heyecan zirve yapt bizde. O yüzden soluu burada aldk. Burada olmaktan çok mutluyuz. ifadelerini kullanan Talk, bu etkinliin olunun okul baarsna büyük katk yapacana inandn sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git