Dicle HEM’de bin 182 kursiyer eğitim alıyor

Dicle ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi, 77 kursla bin 182 kursiyere eğitim vermeye devam ediyor.

Haberler 06.12.2019 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Halk Eitim Merkezi Müdürü Mustafa Sabr, merkezlerinde bulunan kurslar ve örenciler ile ilgili açklamalarda bulundu. u anda 29 köy ve mahallede 77 farkl aktif kurslarnn olduunu belirten Sabr, bu kurslarda bin 182 örencinin eitim gördüünü söyledi.

HEMDE ETM KURSLARI

Sabr, Talepler dorultusunda el sanatlarndan giyime, halk oyunlarndan spora, aile eitiminden bamllkla mücadele eitimlerine, hayvan yetitiriciliinden biliim teknolojilerine, yetenekleri gelitirici, meslek edindirici ve genel her türlü kurs açlp, vatandalarmza hizmet götürülmektedir. Bizim Dicle Halk Eitim Merkezi olarak da, u anda, 29 köy ve mahallede 77 farkl aktif kursumuz bulunmaktadr. Bu kurslarda bin 182 kursiyer eitim görmektedir.

MESLEK SAHB OLUYORLAR

u an aktif olanlar arasnda bilgisayar, halk oyunlar, çinicilk, kalorifer ateçilii, ahap boyama, balama, gitar, saç bakm, el sanatlar, tenis, giyim, iaret dili, okuma-yazma ve çok sayda köyümüzde Kur-an Kerim kurslarmz bulunmaktadr. Ayrca liseden mezun olup, yükseköretime hazrlanan örencilere yönelik de, destekleme ve yetitirme kursu açtk. Gencinden yalsna tüm vatandalarmzn bavurabilecei kurslarmz bulunmaktadr. Bu kurslara bavurular ücretsizdir dedi.

Ana Sayfaya Git