Dicle HEM'de sanal sergi dönemi

Diyarbakır Dicle Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerini bu yıl korona virüs nedeni ile görücüye çıkaramadı. Kursiyerlerin emeğinin görülmesini isteyen Dicle HEM, sanal sergiyle ürünleri vatandaşların beğenisine sundu.

Haberler 16.07.2020 - 11:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle HEM Müdürlüü tarafndan yl sonunda açlan ve usta öreticiler ile kursiyerlerinin ürünlerinin yer ald sergi, bu yl korona virüs salgn nedeniyle iptal oldu. Serginin iptal olmasnn ardndan Dicle HEM, sanal sergi oluturarak el emei göz nuru ürünleri vatandalarn beenisine sundu. Üretilen ürünlerin yer ald sanal sergi, müzik eliinde sanal ortamda 7 gün 24 ziyaret edilebilecek.

Yaplan çalmalar ve sanal sergi hakknda bilgi veren Dicle HEM Müdürü Mustafa Sabr, Merkezimiz ilçemizde çeitli alanlarda farkl kurslar açmaya devam ediyor. Bu yl 50 çeitlilikte 239 kurs açtk. Bu kurslarmzdan 3 bin 9 kursiyerimiz faydaland. 2 bin lise ve ortaokul açk öretim örencimiz var. Diclede birçok kiiye hitap eden bir kurumuz. Pandemi süreci içerisinde ilçemizdeki usta öreticilerimiz ve gönüllü örencilerinin balatt maske dikimine dareci arkadalarmz ve idari amirlerimiz gereken destei ve yardm esirgemedi. Bu konuda ilçemiz adna güzel eyler baardk. Her sene yl sonunda ölen havasnda yaptmz sene sonu sergilerimiz, bu sene pandemi sebebiyle siz deerli ziyaretçilerimiz için sanal olarak gerçekletirdik dedi.

Ana Sayfaya Git