Dini kitaplara rağbet arttı!

Dini kitapevleri, 12 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Kur'an-ı kerim ve dini kitaplara yoğun bir talebin olduğunu belirtti. Ramazan ayı, tüm İslam âlemi için ayrı bir önem taşıyor. Oruç, teravih ve indirilen hatimler ile manevi bir atmosferin yaşandığı bu kutlu ayda, 7'den 70'e herkes Kur'an-ı Kerim ile daha fazla hemhal oluyor.

Haberler 21.04.2020 - 22:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kuran ay olan Ramazanda manevi iklime doru yolculuk etmek isteyenler özellikle Kuran- Kerim, rahle, dini kitaplar, hurma ve zemsem suyuna rabet ediyor.

Dier aylara göre Ramazan aynda Kuran- Kerime olan talepte ciddi bir artn olduuna dikkat çeken Dua Kitap Evi letmecisi Ufuk Abdurrahman deli, bunun yannda rahle, siyer kitaplar, hurma gibi deerlere de ciddi bir rabetin olduunu söyledi.

Müslümanlar olarak Ramazan ayn frsat bilip çok iyi deerlendirilmesi gerektiini vurgu yapan deli, maneviyatmz artrmak ve ibadetlerimizi sklatrmak için çabalamamz gerektiini ifade etti.

Ramazan ay öncesi birçok ürüne zam yapldn dile getiren deli, toplumun bütün bireylerine kutsallarmz ulatrmak için Kuran- Kerimin hediyesinde herhangi bir arta gitmeden hizmet ettiklerini açklad.

Bizler Ramazan ayn en güzel ekilde istifade etmekle mükellefiz

Yaklaan Ramazan ayn frsat bilip çok iyi deerlendirmemiz gerektiini belirten Ufuk Abdurrahman deli, Öncelikle ba rahmet, ortas mafiret ve sonu cehennemden azat olan Ramazan ayna bizi ulatrd için Rabbimize hamd ediyoruz. Rabbimizden temennimiz udur ki slam ümmetinin üzerinde bulunan bela, musibet ve salgnlar bir an önce def etmesidir. Ayrca Allah-u Teala bu ayda kutlu kitabn bizlere indirdi. Bizler slam limlerimizden gördüümüz kadaryla Ramazan ayn en güzel ekilde istifade etmekle mükellefiz. Örnein; 4 büyük mezhep kurucularndan biri olan mam Malik, Ramazan ayna girdii ilk günden itibaren bütün kitaplarn rafa kaldrp sadece Kuran- Kerim ile hemhal olduunu görüyoruz. Bundan dolay Ramazan ay, biz Müslümanlar için maneviyat aydr. nsann kendisini en iyi ekilde gelitirmesi gereken bir aydr. Bizler, bu bilinç ve uur ile nallah Kuran- Kerime dört elle sarlacaz. ifadelerini kulland.

Önceki aylara oranla Ramazan ay öncesi Kuran- Kerime rabet kat kat artm durumda

Kuran- Kerime olan rabetin dier aylara kyasla ciddi bir oranda arttn anmsatan deli, Elhamdülillah bizler Müslüman bir toplumuz. Bundan dolay, Müslümanlar önceki aylara oranla Ramazan aynda Kuran- Kerim ile daha çok hemhal oluyor. Önceki aylara oranla Ramazan ay öncesi Kuran- Kerime rabetimiz kat kat artm durumdadr. Hakeza rahle ve slami kitaplarn sat da ayn ekilde Bunlarn dnda Ramazan ay öncesi hurma ve zemzem suyu satmzda da bu art görülüyor. eklinde konutu.

Toplumda bulunan herkese ulatrma adna bu kutsal kitaplar eski fiyatndan veriyoruz

Kuran- Kerimin hediyesinde dier kitaplara nazaran daha az kazanç elde ettiklerini belirten deli, buna ramen zam yapmayp toplumdaki herkese ulamas için çaba sarf ettiklerini söyledi.

deli, konumasna öyle devam etti:

Bizler, Kuran- Kerimi hayat kitab olarak görüyoruz. Kitap satclar olarak da bu kutsal kitab topluma ulatrmak için de elimizden geleni nallah yapmaya çalyoruz. Kar oranmz dier kitaplara oranla daha az olmasna ramen bizler; Kuran- Kerim ve Yasin gibi toplumun istifade ettii kitaplara, bu süreçte birçok zam durumu olmasna ramen fiyatlarda deiiklie gitmedik. Toplumda bulunan herkese ulatrma adna, bu kutsal kitaplar eski fiyatndan veriyoruz.

Ana Sayfaya Git