Diyarbakır’da badminton grup maçları

Okullararası Badminton Gençler Grup müsabakaları Diyarbakır’da başladı. Seyrantepe Spor Salonunda start alan müsabakalarda 9’u kız toplam 18 takım yer alıyor. Toplam 120 sporcunun yer aldığı müsabakalar yapılacak final maçlarıyla sona erecek.

Haberler 26.02.2018 - 09:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Okullararas Badminton Gençler Grup müsabakalar için düzenlenen açl törenine Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, antrenörler, sporcular ve baz davetliler katld. Sporcularla tek tek ilgilenen Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, müsabakalarn sorunsuz bir ekilde geçmesi için ellerinden gelene bütün gayreti ortaya koyduklarn söyledi.

FNAL MAçLARI

Demir, Diyarbakra gelen tüm sporcular, antrenörler ve idareciler bizim misafirimizdir. Onlarn sorunsuz bir ekilde Diyarbakrdan ayrlmalar için büyük bir çaba gösteriyoruz. Sorunu ve sknts olan herkes bizimle iletiime geçebilir. çünkü biz sporcularmz, antrenörlerimiz ve idarecilerimiz için buradayz. Müsabakalarn en iyi ekilde sonuçlanmas istiyoruz. Diyarbakra gelen ve müsabakalarda yer alan herkese de baarlar diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git