Diyarbakır'da Kent Konservatuvarı yeni dönem kayıtları başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin yetişkin ve çocuklara yönelik hayata geçirdiği Kent Konservatuvarında yeni dönem için kayıtlar başladı.

Haberler 10.08.2018 - 08:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Müzik ve sanat kurslar olmak üzere 2 farkl branta verilecek eitimlere yetikinler ve çocuklar kabul edilecek. 6 Austosta balayan Kent Konservatuvar yeni dönem kaytlar 7 Eylülde sona erecek.

Konservatuvarda, kursiyerler snavla kabul edilecek. Snav öncesi konservatuvardan faydalanmak isteyen örenciler, 15-16 Eylülde 2 gün sürecek olan hazrlk atölyesine katlabilecek. Ön hazrlk atölyesinin ardndan bavuruda bulunanlar için 17 Eylülde snava yaplacak. Snav deerlendirme sonuçlar, 18 Eylülde açklanacak.

Kent Konservatuvarn kazananlar, 2+1 yllk eitim süreci boyunca 2 yl, temel müzik, müzik teorisi, halk müzii bilgileri, enstrüman, piyano, ngilizce ve an konularnda örgün eitim alacak. 2 yllk örgün eitimin ardndan örenciler, 1 yl içinde bitirme ödevi hazrlayarak konservatuvar tamamlayacak.

Kent Konservatuvar eitimlerinden faydalanmak isteyenler, Diyarbakr Büyükehir Belediyesi wep sitesinden ya da Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kültür Kongre Merkezine bavuru yapabilecek.

Ana Sayfaya Git