Diyarbakır'daki "Bir Kitap Bin Dünya Projesi'

Kayapınar Belediyesince kitap okuma alışkanlığına teşvik etmek amacıyla başlatılan projede dereceye 105 öğrenci, 12 öğretmen ve 6 okula ödül verildi

Haberler 19.01.2018 - 08:45 Son Güncelleme : 19.01.2018 - 08:47

Diyarbakrn Kayapnar lçesinde balatlan Bir Kitap Bin Dünya Projesinde dereceye giren örenci, öretmen ve okullara ödül verildi.

Kayapnar Kaymakaml ve Kayapnar Belediye Bakanl tarafndan örencilerin okuma alkanl kazanmas amac ile balatlan Bir Kitap Bin Dünya Projesi kapsamnda kitap okuma, resim, hikaye, masal ve deneme yarmalarnda dereceye giren örenci, öretmen ve okullara hediye edildi. Kayapnar Belediyesi Cegerxwin Gençlik Kültür ve Sanat Merkezinde ödül töreni düzenlendi.

BR KTAP BN DÜNYA PROJES

lçe Milli Eitim Müdürü Muhammed Ensari, Kayapnar lçesinde gerçekletirilen Sporun Pnar Kayapnarn çocuklar, Bir Kitap Bin Dünya, Sanata Yolculuk Balyor, Robotik Kodlama, Deerler Eitimi çalmalar hakknda bilgi verdi. Ensari, lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili, Milli eitim faaliyetlerine ve örencilere verdii destekten dolay teekkür etti.

KTAP OKUMA ALIKANLII

Kayapnar Belediye Bakan Ozan Balc ise kitap okuma alkanln tevik etmek amacyla bir süre önce Bir Kitap Bin Dünya Projesini balattklarn söyledi. Kitap okumann önemine deinen Balc, öyle konutu; Kitap okuma özel zaman ayrlacak bir faaliyettir. Gayemiz de çocuklarmz çok sevdiimiz için onlara kitap okuma alkanln kazandrmaktr. Kitap okuyup da baarsz olan bir çocuk görmedim. Kütüphanelerimize mays aynn sonuna kadar 400 bin kitap kazandrm olacaz. Dünyann ve Türkiyenin alannda en iyi yazarlarnn kitaplar da bu kütüphanelerde yer alacak. Bütün okullara zenginletirilmi kütüphane yapyoruz.

Konumalarn ardndan dereceye giren 105 örenci, 12 öretmen ve 6 okul müdürüne ödülleri verildi. Program Dereceye giren örenci, öretmen ve okullarmza hediyelerinin takdim edilmesi ve hatra fotoraf ile son buldu.

Ana Sayfaya Git