Diyarbakır'daki yaz okullarına yoğun ilgi

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Yaz Spor Okullarına ilgi her geçen gün artarak devam ediyor.

Haberler 04.07.2019 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Gençlik ve Spor l Müdürlüü tarafndan açlan Yaz Spor Okullarna ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Birçok branta eitimin verildii kurslarda, gelecein basketbolcular yetitiriliyor. çocuklara basketbol sevgisini alamak amacyla oluturulan basketbol kurslarna ilginin fazla olmas yetkilileri sevindiriyor.

Örencilerin büyük ilgi gösterdii kurslar, Diyarbakr Gençlik ve Spor l Müdürlüüne bal spor salonlarnda gerçekletiriliyor. l genelinde 22 antrenörün eitim verdii ve yaklak bin örencinin katld basketbol kurslarnda hedef bin 500 çocua ulamak. çocuklarn youn ilgi gösterdii ve gruplar halinde yaplan kurslarn ardndan, hedef örencileri kulüplere kanalize etmek ve lisansl sporcu yapmak olarak belirlendi.

Diyarbakr Gençlik ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, gelecein basketbolcularn yetitirmek için 22 antrenör ile çaltklarn söyledi. Demir, Basketbol kurslarna örenciler büyük ilgi gösteriyor. Takm sporlar arasnda en faal olan branlardan bir tanesi. Yaz Spor Okullar bünyesinde yaklak 1000 örencimiz bulunmakta ve bunlarn çounluu küçüklerden oluuyor. Yaz boyunca bu say bin 500ü bulacak. Gençlik ve Spor l Müdürlüüne bal tüm salonlarmz da basketbol çalmalarmz devam ediyor. Basketbola ilgiden çok memnunuz. Diyarbakra gelecein basketbolcularn yetitiriyoruz. Örenci velileri de kurslarmza oldukça ilgili ve antrenman sonuna kadar çocuklarn izliyorlar. Basketbol kurslarmz ücretsiz olmakla beraber kurslarmza katlmak isteyen tüm örencileri bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git