Diyarbakır Bilnet ailesi yemekte buluştu

Yeniden yapılanmaya giderek idari kadrosunu değiştiren ve eğitim departmanını da genel merkezin kontrolüne bırakan Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü'nde yönetim, eğitimci kadrosu ve okul personeliyle, öğretim yılı öncesinde yemekte buluştu.

Haberler 16.09.2018 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniden yaplanmaya giderek idari kadrosunu deitiren ve eitim departmann da genel merkezin kontrolüne brakan Bilnet Okullar Diyarbakr Kampüsünde yönetim, eitimci kadrosu ve okul personeliyle, öretim yl öncesinde yemekte bulutu.

Bilnet Okullar Diyarbakr Kampüsü Yönetim Kurulu Bakan Bilal Kadayfçolu yemei organize etti.

Gün içinde ise Bilal Kadayfçolu, okul yönetimi ve öretmenlerle toplantlar yaparak, okuldaki yeniden yaplanma sürecini anlatarak beklentilerini dile getirdi.

ETM KALTESN ARTIRMAK

Kadayfçolu, Diyarbakr eitimde hak ettii yere tamak için okul yönetiminden eitimci kadrosu ve çalanlara kadar tüm bileenler olarak el ele vererek çalacaklarn söyledi.

Kadayfçolu, Kadim kentimizin eitim alannda yükselmeye ihtiyac var. Bu amaçla yeniden yaplanmaya giderek önemli bir yatrm yaptk. Bilnet markas ve bu kentin çocuklar, gelecei sizlere emanettir. Gelecek sizlerin emei ve yetitirecei insanlarla güzel olacak dedi.

Ana Sayfaya Git