Diyarbakır Bilnet Okulları’nda 23 Nisan etkinlikleri

Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü anaokulu ve ilkokulunda eğitim gören öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük coşku ile kutladı, Ailelerin de katıldığı kutlamalarda renkli görüntüler yaşandı.

Haberler 23.04.2019 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bilnet Okullar Diyarbakr Kampüsü anaokulu ve ilkokulunda eitim gören örenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramn büyük coku ile kutlad, Ailelerin de katld kutlamalarda renkli görüntüler yaand.

Bilnet Okullar Diyarbakr Kampüsünde gerçekleen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram etkinliklerine okul yönetimi, veliler, örenciler ve çok sayda davetli katld. Kelebekler ve zürafalar diye adlandrlan anasnf örencileri oynadklar ve sergiledikleri oyunlar büyüklere ta çkard.

çocuklarda 23 Nisan duygusunun içseletirilmesi gerektiini belirten Bilnet Okullar Diyarbakr Kampüsü Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç, Bugün, çocuklarmz için çok önemli günlerden birisi. çocuklarmzda, 23 Nisan duygusunu içselletirmek ve onlara bu duyguyu doyasya yaatmak için, çok önemli bir etkinlie yine imza atyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git