Diyarbakır lise taban puanları!

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının erişime açılması sonrası hazırlıklara ve tercih kılavuzu araştırmasına başladı.

Haberler 01.07.2021 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Dün LGs sonuçlarnn açklamasyla lise aday örencilerde tercih heyecan balad. Örencilerin istedikleri liselere yönelmenin yannda lise taban puanlar da tercihlerde etkili oluyor. Bugün sonuçlarn eriime açlmasyla birlikte Diyarbakr lise taban puanlar ve yüzdelik dilimleri merak konusu oldu. te, Diyarbakr il merkezi ve ilçelerinde eitim faaliyeti gösteren liselerde eitim görmek isteyenler tarafndan aratrlan, 2021 LGS Diyarbakr Anadolu, mam Hatip, Fen Liseleri taban puanlar ve yüzdelik dilimleri kontenjanlar nedir sorusunun yant

LGS TERCHLER NE ZAMAN YAPILACAK?

30 Haziranda snav sonuçlarnn açklanmasnn hemen ardndan tercih klavuzu yaynlanacak. Liselere Geçi Sistemi kapsamnda okul tercihleri alnacak. Örenciler; Merkezi Snav Puan le Örenci Alan Okullar, Yerel Yerletirme le Örenci Alan Okullar ve Pansiyonlu Okullar olmak üzere 3 grupta tercih yapacak.

LGS DYARBAKIR LSE TABAN PUANLARI 2021

Diyarbakr merkezi ve ilçelerinde yaayan pek çok lise aday genç Diyarbakr lise taban puanlar hakknda aratrma yapyor. Geçtiimiz haftalarda snava giren örenciler, akademik kariyerlerini belirleyecek olan lise hayatlar için doru admlar atmak istiyor. Diyarbakr ilçelerindeki liselerin taban puanlar haberimizde.

MEB TERCH ROBOTU

Milli Eitim Bakanlnn örencilerin tercih sürecinde faydalanmas için oluturduu tercih robotu henüz eriime açlmad. MEB tarafndan tercih klavuzu yaynlandnda site linki haberimizde yer alacak.

Ana Sayfaya Git