Diyarbakır'da 80 engelli öğrenciye giysi yardımı

Türkiye İşitme Engelliler Derneğince, Diyarbakır'da 80 işitme engelli öğrenciye giysi yardımı yapıldı

Haberler 30.12.2017 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye itme Engelliler Derneince, Diyarbakrda 80 iitme engelli örenciye giysi yardm gerçekletirildi.

Türkiye itme Engelliler Derneince, merkez Yeniehir ilçesinde Surkent itme Engelliler lköretim Okulunda eitim gören 80 örenciye giysi yardm yapld. Dernek Genel Bakan Ali smet Öner, Diyarbakrda eitim gören engelli örencileri yalnz brakmayacaklarn söyledi.

htiyaç sahiplerine gda, giyecek, salk, nakdi, eitim deste iitme engelli çocuklara da eitimlerini kolaylatrmak amacyla iitme cihaz yardm yaptklarn belirten Öner, ayrca dernek bünyesinde oluturulan ekip ile ulaamadklar ihtiyaç sahibi iitme engelli vatandalar tespit ettiklerini, sosyal sorumluluk projesi kapsamnda çeitli yardmlar yaptklarn bildirdi.

ENGELL ÖRENCLERE GYS

itme engelli örenciler için yardm kampanyas balattklarn aktaran Öner, hayrseverlerce yaplan giyim yardmlarn örencilere ulatrmaya devam edeceklerini ifade etti.

Öner, Diyarbakra gereken önemi vereceiz. örencilerimiz her eyin en iyisini hak ediyor. Elimizden ne geliyorsa Diyarbakrdaki engelli örenciler için yapmaya hazrz. dedi.

Örencilere yaplan yardmlardan dolay teekkürlerini ileten Surkent itme Engelliler lköretim Okulu Müdür Yardmcs brahim Eken ise Örencilerin bu mutluluunu görmek bizleri de çok etkiliyor. Yaplan bu yardmlar hem örencilere bir katk oluyor hem de ehirler aras kaynamalara vesile oluyor. Hayrseverlerin bu tür yardmlarnn devamn dilerim. diye konutu.

Ana Sayfaya Git