Diyarbakır’da duyarlı minikler Yeşilay Haftasını kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki kreşlerde eğitim gören 4-6 yaş arası minikler, 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte alkol ve sigaranın zararlarına dikkat çekti.

Haberler 06.03.2021 - 08:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl bünyesindeki krelerde eitim gören 4-6 ya aras minikler, 1-7 Mart Yeilay Haftas nedeniyle düzenlenen etkinlikte alkol ve sigarann zararlarna dikkat çekti.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl çocuk ube Müdürlüü bünyesinde kre eitimlerine devam eden minikler, 1 - 7 Mart Yeilay Haftasn kutlad. Sümerpark Ortak Yaam Alannda düzenlenen etkinlie Sosyal Hizmetler Daire Bakan Hayrullah Akyldz, kre eitmenleri, örenciler ve aileleri katld. Korona virüs tedbirlerine uyularak yaplan etkinlikte minikler bamllklara dikkat çekmek için ellerinde Baml olma özgür ol, Bir sigara da sen braktr, Daha güzel bir dünya için ve Sigara sala zararldr yazl dövizler tad.

Kre eitmenleri, miniklere Yeilay ile ilgili bilgi vererek, sigara, alkol ve uyuturucunun zararlarn anlatt. Eitmenler, çocuklarn kendilerini bamllktan nasl korumalar gerektii ve aile ile iyi bir iletiimin hayatlar boyunca önemli olacan aktard. Yeilay ile ilgili ezberledikleri iirleri okuyan minikler, etkinlii seslendirdikleri arklarla bitirdi.

Ana Sayfaya Git