Diyarbakır’da sihirli şapkalar ve çamurdan maske etkinliği

Diyarbakır’da 280 öğrenci, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından gerçekleştirilen sihirli şapkalar ve çamurdan maske atölyesinde hünerlerini sergiledi.

Haberler 20.04.2019 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Devlet Tiyatrosu tarafndan sihirli apkalar ve çamurdan maske atölyeleri düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Vali Ünal Erkan ile Hürriyet ilkokullar ve Rengarenk Umutlar Derneinde eitim gören 280 örenci Diyarbakr Devlet Tiyatrosu tarafndan atölye çalmalarna alnd. Diyarbakr Devlet Tiyatrosu sahnesinde hünerlerini sergileyen çocuklarn mutluluu gözlerinden okundu.

TYATRO OYUNU

Yaplan çalma ile ilgili bilgi veren Diyarbakr Devlet Tiyatrosu Müdürü Gonca Eryiit, 16. Orhan Asena Yerli Oyunlar Festivali kapsamnda balatlan sihirli apkalar ve çamurdan maske atölyelerinin devam ettiini söyledi. Eryiit, Bizler de bu kapsamda Vali Ünal Erkan lkokulu, Hürriyet lkokulu ve Rengarenk Umutlar Derneinde eitim gören 280 örenciyi Diyarbakr Devlet Tiyatrosunda arladk. Örencilerimiz burada yeteneklerini sergileyerek güzel vakit geçirdiler. Bu tür etkinliklere devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git