Doğa Severlerin Öğrenci Buluşması

Tekidağ Çorlu'da sosyal medya üzerinden bir araya gelen bir grup doğasever, Şanlıurfa’da üç ay önce ziyaret ettikleri okula, bu seferki ziyaretlerinde yanlarında çeşitli hediyeler getirdi. Okul ve öğrencilerin bazı ihtiyaçlarını gideren doğaseverler, verdikleri hediyelerle de öğrencilerin yüzlerini güldürdü.

Haberler 28.09.2018 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tekirdan çorlu ilçesinde internet üzerinden irtibata geçen doa tutkunlar, kilometreleri dert etmeden Türkiyenin her corafyasna yolculuk yaparak uzun yürüyüler gerçekletiriyor. Yürüyen Ayaklar seyahat blounda bir araya gelen doasever grup, her hafta sonu Türkiyenin ayr bir yöresini kefe çkyor. Grup üyeleri son olarak, anlurfa merkeze 70 kilometre uzaklkta bulunan Yamurlu köy okulunda öretmen ve örencileri ziyaret etti.

3 ay sonra yeniden ziyaret

3 ay sonra tekrar bir araya gelen Yürüyen Ayaklar grup üyeleri, Yamurlu krsal mahallesine gitti. Grup üyelerini karlarnda çeitli hediyelerle gören köy okulu örencileri, büyük sevinç yaad. Eyyübiye Belediyesinin de katklar ile Yamurlu Ortaokulunda eksiklikler giderildi, örencilere ise çeitli krtasiye malzemeleri hediye edildi. çanta, defter, kalem gibi çeitli hediyeler alan örenciler grup üyelerine teekkür etti.

Okul Müdürü Recep Rüzgar ise uzun yoldan gelerek, okula kalorifer kazan, 6 adet televizyon ile örencilere krtasiye malzemesi getiren grup üyelerinin teekkür etti. Rüzgar, ziyaret sonras oluturulan farkndaln yaylmas gerektiini söyledi.

Ana Sayfaya Git