Doğada öğrenim

Öğretmen ve öğrenciler doğada öğrenelim etkinliği için Sason'a geldi.

Haberler 24.06.2019 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmandaki çeitli okullarda eitim faaliyeti yürüten öretmen ve örenciler, sene sonu seminer çalmalar kapsamnda doa turizmiyle ziyaretçilerini cezbeden Sasona akn etti.

Doada örenelim temasyla 70 personeli ile birlikte yl sonu eitim seminerleri kapsamnda Sasona geldiklerini belirten Batman Fatih Ortaokulu Müdürü Sabahattin Sincar, Milli Eitim Bakanlmzn ön gördüü yl sonu etkinlikleri kapsamnda, bölgemizde doasyla ön plana çkan irin ilçemiz olan Sasona 70 personelimiz ile birlikte geldik. Öretmenler ve örencilerimiz doada örenelim temas ile doa yürüyüü etkinlii ve oryantiring etkinliklerine de katld. Doada yaplan eitimin her yönünden faydalanmak istiyoruz. Yaplan bu faaliyetler öretmen ve örencilerin baarsn artracaktr dedi.

DOADA ÖRENM ETKNL

Personellerinin Sason doas karsnda aknln gizleyemediini belirten Fatih Ortaokulu Müdür yardmcs brahim Halil Doruyolda Bu etkinlikler, okul müdürlüklerince kurum imkanlar dorultusunda planland. Öretmenlerin motivasyonunu ve kurumsal aidiyet duygusunun artrlmas amacyla etkinlik sonunda piknik düzenledik. Sason bölgede doa gezisi ve ekolojik turizm için en güzel ilçelerden biridir. lk defa Sasonu gören birçok personelimiz gördüü güzel manzaralar karsnda aknln gizleyemedi. Sasonda güzel bir gün geçirdik. Emei geçen herkese teekkür ediyoruz diye konutu. Sasonda Sevek Deresi, ad Mesire alan, Karyaka ve Dereköydeki doal alanlar gezen kafile, çay kenarnda yemek yedikten sonra ilçeden ayrld.

Ana Sayfaya Git