Down sendromlu bireylerle buluştu

Batman Üniversitesi Sosyal Araştırmalar ve Aktiviteler Topluluğu tarafından 'Batman Üniversitesi Down Sendromlu Meleklerle Buluşuyor' programı düzenlendi.

Haberler 20.11.2019 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez kampüs konferans salonunda düzenlenen etkinlie, Batman Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Aydn Durmu, Down Sendromlu Melekler Okulu Müdürü Aysun Benice, down sendromlu çocuklar, aileleri, üniversite personeli ve örencileri katld.

BREYLERLE BULUMA

Down sendromlu çocuklarn engelli olarak deil, herkesten fazlas olan melekler olduunu belirten Rektör Durmu, Down sendromlulara yönelik farkndalk oluturmak için üniversitemizin yapt önemli ve anlaml etkinlikte emei geçen herkese teekkür ediyorum. Hayatmzn bir parças olan bu meleklerimiz için elimizden geleni yapmalyz. Onlar koruyup kollamal ve toplum olarak baarlaryla gurur duymal onlar tevik etmeliyiz dedi.

Kokteyl ve animasyon gösteriminin ardndan program müzik dinletisi ile devam etti. Down sendromlu çocuklarn ark söyleyip, halay çektii program yaklak iki saat sürdü.

Programn ardndan Rektör Durmu, Down Sendromlu Melekler Okulu Müdürü Aysun Beniceye Batman Üniversitesine plaketi ve ay yldz rozet verdi.

Ana Sayfaya Git