DÜ’de ‘Bir Kalemden Çıkan Aydınlık’ etkinliği

Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde Kum Sanatı ve Sosyal Faaliyetler tarafından ‘Bir Kalemden Çıkan Aydınlık’ etkinliği düzenlendi.

Haberler 30.11.2019 - 12:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakr Dicle Üniversitesinde Kum Sanat ve Sosyal Faaliyetler tarafndan Bir Kalemden çkan Aydnlk etkinlii düzenlendi.

DÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlie, MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, l Milli Eitim Müdür yardmclar, ehit aileleri, STK temsilcileri, üniversite yetkilileri ve davetliler katld.

Dicle Üniversitesi Kum Sanat Ve Sosyal Faaliyetler Kulübü üyeleri, etkinlii öretmenlerine olan sayg ve sevgiyi belirtmek için organize ettiklerini söyledi. Dernek üyeleri, Temennimiz bundan sonrada böyle etkinliklerin sk sk yaplmas. Her ey bir kalemden çkar. Kalemin aydnlndan payn alamayanlar karanlk zindanlara mahkumdur. Öretmenlerle ilgili yaplan bu etkinlie büyük önem verip katlmlarndan dolay davetlilere teekkür ederiz. Ayrca düzenlediimiz bu etkinliimizde bize gerekli maddi ve manevi destei verdii için Diyarbakr Milliyetçi Hareket Partisine teekkürlerimizi sunarz. Gençlere bir ey talep etmeden yardm eden kurulularn olmas gerçekten güzel bir ey dedi.

Program kum sanatnn icra edilmesi ile sona erdi.

Ana Sayfaya Git