D.Ü'de mezuniyet

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uygun olacak şekilde mezuniyet töreni düzenlendi.

Haberler 04.07.2020 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi 48. dönem mezunlarnn Hipokrat yemin töreni, Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleti.

SOSYAL MESAFEL

Sosyal mesafe kuralna uygun ekilde düzenlenen törene Rektör Yardmcs Prof. Dr. Eyyüp Tanrverdi, Tp Fakültesi Dekan Prof. Dr. Cahfer Gülolu, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Bahekimi Prof. Dr. Mehmet Akda ve örenciler katld. Tp Fakültesi Dekan Prof. Dr. Cahfer Gülolu, mezun olan örencilerini uurlamann mutluluunu yaarken bir yandan da örencilerinin bu mutlu günün de ailelerin yanlarnda olamamasnn en çok kendilerini üzdüünü belirterek, örencilere hekimlik mesleklerinde hak ve adaleti gözetmeleri ve önemsemeleri hususunda vurgu yapt.

DÖNEM BRNCS

Tp Fakültesi dönem birincisi doktor Evindar Okucu, aldklar eitim ile 6 yln sonunda dünyann en zor ve özveri isteyen mesleklerinden biri olan hekim olmann mutluluunu yaadklarn kaydederek, emeklerinden dolay bölüm hocalarna ve bu süreçte kendilerine destek veren ailelerine teekkür etti.

Konumasnn ardndan mezuniyet ya kütüüne plaket çakt. 48. dönem mezunlar, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Bahekimi Prof. Dr. Mehmet Akda eliinde hekimlik andn okudu.

Ana Sayfaya Git