D.Ü'de rektör adayı arayışı

YÖK Dicle Üniversitesinin de aralarında bulunduğu 17 üniversiteye rektör adaylığı başvurusu alacak. Başvurular, dünden itibaren 8 Temmuz'a kadar yapılabilinecek.

Haberler 24.06.2020 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yükseköretim Kurulunca (YÖK) Dicle Üniversitesinin de aralarnda bulunduu 17 üniversiteye rektör adayl bavurular, dünden balayarak 8 Temmuza kadar alnacak.

YÖKten yaplan açklamaya göre, Adana Alparslan Türke Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, çukurova Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Frat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, nönü Üniversitesi, stanbul Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ondokuz Mays Üniversitesi, Orta Dou Teknik Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Yldz Teknik Üniversitesine rektör atamas yaplacak.

Cumhurbakanl kararnamelerinde, rektör adaylar için belirlenmi olan artlar tayan adaylarn, dünden itibaren 8 Temmuz mesai saati bitimine kadar Yükseköretim Kurulu Bakanlna bavuru yapmalar gerekiyor.

Ana Sayfaya Git