Dürdane Beyoğlu’ndan ADEM’e ziyaret

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu Bağlar Kaymakamlığı’na bağlı Aile Destek Merkezi’ni (ADEM) ziyaret ederek kadınların sorunlarını dinledi.

Haberler 03.06.2019 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dürdane Beyolu ziyaretleri kapsamnda Balar Kaymakamlna bal Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf Bakanl bünyesinde kurulan ADEMi ziyaret ederek yaplan çalmalar hakknda bilgi ald. Kadnlarn youn ilgisiyle karlaan Dürdane Beyolu, SYDVye bal olarak hizmet veren ADEMin kadnlarn sosyal ihtiyaçlarn karlamas, dinlenip ihtiyaçlarn karlayabilmesi için açlmtr. Biz de kadnlarmz yalnz brakmamak adna kendilerini ziyaret ettik ve sorunlarn dinledik. ADEM, kadnlar için eitim ve el sanatlar kurslarna ev sahiplii yaparken ayrca çocuklar için de bir çok imkan sunuyor.

ADEME LERLK KAZANDIRMAK

ADEM, özellikle köyden gelen kadnlar için tek alternatif konumunda olmasna ramen bizde gidip görmek ve bir ihtiyaçlar varsa karlamak adna ziyaret etti. ADEMin çalmalarn baarl bulduk. Bu sebeple ADEM çalanlarna sonsuz teekkür ediyorum. nsani çalmalar yapan kimler olursa olsun her zaman yanlarnda olacaz ve kendilerine desteimiz sürecektir. Buradaki kadnlarmzn da sorunlarn dinledik teker teker ilgilenip taleplerini not aldk ve bunlar için çözüm üreteceiz. Kadnlarmz toplum olarak bizlerin önemli deerleridir, Allah kadnlarmza yardmc olsun dedi. ADEM çalanlar ve kadnlar ziyaretlerinden dolay Dürdane Beyoluna teekkür ederek hatra fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git