Dürdane Beyoğlu kadın milli sporcularla buluştu

Diyarbakır’ı yurt içinde ve yurt dışında başarıyla temsil eden Bağlar Belediyesporun kadın milli karatecileri, Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu’nu ziyaret ederek elde ettikleri başarıları paylaştı.

Haberler 24.10.2020 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Samimi bir ortamda geçen bulumaya milli takm antrenörü Aye Meryem Yazar ile milli sporcular Sena Kzlaslan, Busenur Yazar, Zeynep Akçakmak ve remnur Yazar katld. Milli takm antrenörü Aye Meryem Yazar, Diyarbakr milli takm çats altnda baaryla temsil eden branlarn banda geldiklerini dile getirerek spora ve sporcuya saladklar destekler nedeniyle Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve ei Dürdane Beyoluna teekkür etti.

KIZ çOCUKLARIN SPORDA BAARILI OLMASINI çOK ÖNEMSYORUZ

Kz çocuklarnn küçük yata spora balayarak zamanla önemli baarlar elde etmesini bölge adna çok olumlu bir gelime olarak deerlendirdiklerini anlatan Dürdane Beyolu, Kz çocuklarmzn baarsn görünce çok mutlu oluyoruz. Karate gibi zorluk derecesi fazla olan bir branta kadnlarn baarl olmas sadece kentimizin deil ülkemizin ciddi bir kazanmdr. Sporcularmza sahip çkmak, kendileri gibi yeni ampiyonlarn çkmasn salamak için her türlü imkan salamak hepimizin vazifesidir. Sporcularmz tebrik ederek nice baarlar diliyoruz dedi.

Ziyaretin ardnda Dürdane Beyolu ve milli sporcular hatra fotoraf çekti.

Ana Sayfaya Git