Eğitim ve Spor

Bağlar Belediyesi, eğitim ve spora yönelik yaz kursları başlatırken, çocukların ve gençlerin yoğun ilgisi yüzleri güldürdü.

Haberler 17.07.2019 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, Kültür Ve Sosyal Hizmetler Müdürlüü bünyesinde eitim ve spora yönelik yaz kurslar balatrken, çocuklarn ve gençlerin youn ilgisi yüzleri güldürdü. Bakan Hüseyin Beyolunun büyük önem verdii eitim ve spora yönelik kurslara bavurular imdiden bin kiiye yaklat.

Yaz Dönemi Program

Balar Belediyesi, Kültür Ve Sosyal Hizmetler Müdürlüü bünyesinde eitim ve spora yönelik yaz kurslar için start verirken, gençlerin ve çocuklarn ilgisi sevindirici boyutlara ulam durumda.

Yaz dönemini kapsayan kurslar ,eitim ve spor olmak üzere iki alandan oluuyor. Eitim kurslar arasnda ngilizce,satranç,resim ve zeka oyunlar yer alyor.

Sporda ise futbol,voleybol,basketbol ve tenis branlarnda faaliyet gösteriliyor. Eitim ve spor kurslar,alannda uzman eiticiler tarafndan veriliyor.

Bir çocuk, Bir Dünya

Eitim ve spor kurslarna çocuklar ve gençlerin ilgisi gün geçtikçe artyor. Bavuru says bin kiiye yaklarken,belediye bakan Hüseyin Beyolunun büyük önem verdii yaz kurslarnn eitim ve öretim ylnn balayaca Eylül ayna kadar belediyenin tesislerinde devam edecei bilgisi verildi.

Bir çocuk bir dünya slogan ile hareket eden Balar Belediyesi, 450 bin nüfüslü ilçede yüzlerce dezavantajl çocuk ve genci eitim ve spor çalmalar sayesinde gelecee tamay planlyor.

Ana Sayfaya Git